Sukujuhla 9.8.2014

Sukukous pidettiin Palvelutalo Honkalassa. Paikalla oli 43 sukulaista ja keskustelu kävi vilkkaana. Sukukokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi (esimies) Lea Koposen Kuopiosta, varapuheenjohtajaksi Jukka Rouhiaisen Muuramesta ja hallituksen muiksi jäseniksi Veikko Rouhiaisen Tampereelta, Reijo Rouhiaisen Jyväskylästä, Eero Rouhiaisen Vantaalta ja Seppo Rouhiaisen Ruovedeltä.

Jäsenmaksuksi vuosilta 2014-2016 päätettiin kertaveloituksena yhteensä 20 €. Seuraava sukukokous pidetään 2016 seuran täyttäessä 30 vuotta. Tavoitteena on julkaista siihen mennessä sukukirja, johon on jo koottuna runsaasti aineistoa, mutta kirjatiimin vetäjä Seppo Rouhiainen toivoo sukulaisilta edelleen lisää tietoja ja tarinoita, pääasiassa Kaukolan ajalta sekä evakkovuosilta ja perheiden asettumisesta uusille asuinsijoille.

Valittu sukuseuran hallitus kokoontui  Ruovedellä 30.11.2014. Seuran sihteerinä toimii Katri Rouhiainen Tampereelta ja rahastonhoitajana Eila Haavisto Ruovedeltä. Sukukirjaa varten tahän mennessä olevasta aineistosta valmistuu luonnos maaliskuussa 2015, minkä pohjalta tiimi Seppo Rouhiainen, Lea Koponen ja Veikko Rouhiainen jatkavat työstämistä edelleen. Tiimiin pyritään saamaan lisävahvistuksia.

 

Alla sukukokouksesta lähetetty kutsu:

Rouhiaisen Sukuseura ry                       25.6.2014

KUTSU SUKUJUHLAAN

Aika lauantai 9.8.2014 klo 12-18
Paikka Palvelutalo Honkala, Honkalantie 7, Ruovesi

Ruokailu
Sukututkimus
– Rouhiaisia menneinä vuosisatoina eri puolilla Karjalaa ja Savoa
– Kaukolan Rouhiaisten pääsukuhaarat
– suvun talot Alakaukolassa
Sukukokous
Kahvit
Sana on vapaa

Ohjelman lomassa musiikkiesityksiä, yhteislaulua yms

Osallistumismaksu (sisältää ruokailun ja kahvit, maksut käteisenä kerätään kokouspaikalla):
– aikuiset 20€
– 4-10 vuotiaat 10€
– alle 4-vuotiaat maksutta

Ilmoittautumiset 31.7.2014 mennessä Katri Rouhiaiselle puh. 0405476912 tai sähköpostilla katrir[at]gmail.com

Koska kaikki osoitemuutokset eivät ole sukuseuran tiedossa, pyydetään kutsujen perille saamiseksi kutsun saanutta levittämään tietoa sukujuhlasta edelleen muille perheensä jäsenille ja muulle lähisuvulle.

Palvelutalo sijaitsee linja-autoaseman läheisyydessä, Honkalantien puolella on rajoitettu määrä pysäköintitilaa ja laajempi pysäköintialue löytyy kääntymällä Honkalantieltä Pirkantielle ja sitten oikealle kohti päiväkotia (navigaattoria käytettäessä kohteena Päiväkodintie 4 Ruovesi).
Tervetuloa!

Rouhiaisen Sukuseura ry
Hallitus

ps.
Kutsu löytyy myös sukuseuran kotisivuilta http://www.rouhiainen.fi ja sen lisäksi sukuseuralle on perustettu facebookiin ryhmä Rouhiaisen sukuseura (Kaukolan Rouhiaiset), johon liittymällä saat tietoja tapahtumista.

Comments are closed.